Dé Brandvertragende Coating Specialist

Algemene Coating Diensten

Wij bieden een breed scala aan coating diensten, zowel brandwerend als regulier. Of het nu gaat om de coating van daken, gevels, vloeren, muren of plafonds in woon- of bedrijfsruimten, wij hebben de oplossing voor zowel particuliere als zakelijke projecten. Onze coatings zijn beschikbaar in diverse standaard RAL-kleuren. Of het nu gaat om het verfrissen van een door atmosferische vervuiling aangetaste muur of het afronden van een verbouwing, wij zijn uw partner.

Uw project wordt door ons snel en efficiënt uitgevoerd, waarbij vervuiling en spuitnevel tot een minimum beperkt blijven – een aanzienlijke besparing in tijd en kosten.

Wij bieden een aantal belangrijke voordelen:

Hoge precisie

Voorkom brand met hoogprecieze aangebrachte brandwerende coatings. Bescherm uw eigendommen effectief en veilig.

Productie efficiëntie

Maximaliseer productie-efficiëntie met slimme technologieën en innovatieve strategieën. Wij gaan efficiënt om met onze producten en besparen kosten.

Consistente kwaliteit

Zorg voor consistente kwaliteit in elk product met nauwkeurige standaarden en strikte kwaliteitscontroles. Altijd betrouwbaar en hoogwaardig.

Aanpassingsvermogen

Flexibiliteit in projecten door aanpassingsvermogen garandeert succes. Speel in op onverwachte veranderingen en lever steeds topresultaten.

Veiligheid van werknemers

Werknemersveiligheid staat voorop. Zorg voor een veilige werkomgeving, train medewerkers en minimaliseer risico's. Altijd veilig, altijd alert.

Brandvertragende Coating

Onze milieuvriendelijke, brandvertragende coating is watergedragen en vrij van schadelijke stoffen. De unieke samenstelling zorgt ervoor dat het geen toxische gassen vrijgeeft bij brand en heeft ook esthetische voordelen, ideaal voor zichtbare constructies. Het beschermt tegen vuur door op te schuimen, behoudt de draagkracht van staalconstructies en maakt compartimentering mogelijk, beperkt vlamuitbreiding en is standaard verkrijgbaar in wit. Kleuraanpassingen zijn mogelijk met de toevoeging van pigment.

Decoratieve Brandwerende Topcoat

Voor een extra stijlvolle afwerking en verbeterde weerstand tegen stof en vlekken, raden wij onze brandwerende topcoat aan. Deze watergedragen afdeklak, beschikbaar in vrijwel alle RAL-kleuren, is niet alleen esthetisch verantwoord, maar ook zeer duurzaam. De toepassing is eenvoudig, of u nu een airless spuit, kwast of roller gebruikt.

Net als onze andere producten minimaliseert deze topcoat vervuiling en spuitnevel, waardoor u wederom bespaart in tijd en kosten.

Kies voor veiligheid, kwaliteit en esthetiek met de brandvertragende coatings van EHB Fire Protection.

Diverse Coatings voor Uiteenlopende Behoeften:

Met regelmatig onderhoud, afgestemd op de invloed van het weer, zorgen we ervoor dat de brandvertragende eigenschappen van de coating intact blijven.

 • Brandvertragende Coating:
  • Voor staal: Bescherm staalconstructies tegen brand met onze speciaal ontworpen brandvertragende coating.
  • Voor staalkabels: Zorg voor veiligheid door staalkabels te voorzien van onze effectieve brandvertragende coating.
  • Voor hout: Houten oppervlakken krijgen een extra beschermingslaag met onze brandvertragende coating.
 • Afdeklakken:

  • Binnentoepassing: Geef uw binnenruimtes een frisse, beschermende afwerking.
  • Buitentoepassing: Bescherm buitenoppervlakken tegen weersinvloeden met onze duurzame afdeklak.
  • Transparant voor hout: Behoud de natuurlijke uitstraling van hout terwijl u het beschermt met onze transparante afdeklak.

Advies op Maat

Heeft u vragen of wilt u deskundig advies over welke coating het beste past bij uw project? Over de benodigde hoeveelheid en de juiste toepassing? Stuur ons een bericht, en wij voorzien u graag van een passend advies.

Kosten berekeningen

Klaar om de kosten van uw brandwerende coating project te weten? Neem nu contact met ons op voor een gedetailleerde offerte.

Meer hulp nodig?

Van kleine objecten tot grote gebouwen, wij bieden een uitgebreide kostenberekening voor alle soorten brandwerende coating projecten. Maar heeft u toch meer hulp nodig of liever telefonisch contact.

Telefoon

+31(0)527-617086
+31(0)6-41323720

Email

info@ehbfireprotection.nl

Adres

Meijerij 1
8302 MV Emmeloord

Verken nieuwe technieken op het gebied van brandwerende innovatie. Maak contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Altijd een vrijblijvend advies over brandvertraging en/of brandwerendheid. U kunt ons ook inschakelen als onafhankelijke partij. We voeren 0-metingen, hechtproeven en eindmetingen uit op verzoek. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Hoe werken wij

Wanneer expertise essentieel is, staan ​​wij voor u klaar.

Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse projecten hebben wij de expertise en vaardigheden opgebouwd om elke opdracht tot een succes te maken. Ongeacht de complexiteit of omvang van het project, wij benaderen elke taak methodisch en gestructureerd. We werken projectmatig en in duidelijk gedefinieerde stappen, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en precies weet wat de volgende stappen zijn. Dit garandeert transparantie, efficiëntie en kwaliteit in elk project dat we voor u uitvoeren.

Advies / Overleg

Wilt u advies over brandwerendheid of brandvertraging?

Ontwerp / Calculatie

Samen ontwerpen en calculatie maken.

Aanbrengen Coating

Bij EHB Fire Protection combineren we onze kennis en ervaring om optimale oplossingen voor onze klanten te bieden.

Inspectie / Certificering

Certificaat van Behandeling
ONZE REFENTIES en producten

Wij leveren ook brandwerende producten.

Dankzij ons uitgebreide aanbod van brandwerende afdichtingsproducten hebben we altijd een oplossing voor uw uitdaging.

Wij maken gebruiken van de volgende fabrikanten en kwalitieve producten