Service

Onderhoud en Controle van Brandveiligheid

Het waarborgen van brandveiligheid is een doorlopend proces, niet slechts een eenmalige taak. Vooral wanneer het gaat om coatings en doorvoeringen. Ze kunnen onderhevig zijn aan dagelijkse activiteiten die hun integriteit in gevaar kunnen brengen. Hier zijn enkele veelvoorkomende voorbeelden:

  • Installateurs die doorvoeringen doorbreken voor nieuwe bekabeling of leidingen, wat het brandwerend vermogen van deze doorvoeringen kan verminderen.

  • Het wassen van gordijnen die zijn behandeld met brandvertragende middelen kan hun brandwerende kwaliteiten verminderen of volledig verwijderen.

  • Daarnaast zijn er andere externe factoren zoals slijtage, vochtigheid of mechanische beschadigingen die kunnen leiden tot het falen van brandwerende maatregelen.

Met deze uitdagingen in het achterhoofd is het duidelijk dat regelmatige controles en onderhoud essentieel zijn om de brandveiligheid te waarborgen.

Waarom kiezen voor EHB Fire Protection

Totaal Onderhoudsplan

EHB heeft de expertise om een uitgebreid onderhoudsplan te maken dat specifiek is afgestemd op uw behoeften. Dit plan zal rekening houden met alle mogelijke problemen en scenario's om ervoor te zorgen dat u altijd voorbereid bent.

Gemak en Efficiëntie

Door het werk uit te besteden aan EHB, kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor de brandveiligheid van uw faciliteiten.

Regelmatige Controles

We zullen regelmatige inspecties uitvoeren om ervoor te zorgen dat alle brandwerende maatregelen effectief blijven en voldoen aan de nieuwste normen en voorschriften.

Snelle Reactie

In het geval van een probleem, zal ons team snel reageren om de situatie te corrigeren en de brandveiligheid te herstellen.

Documentatie en Rapportage

Na elke inspectie of onderhoudsbeurt zullen we gedetailleerde rapporten en documentatie leveren, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw brandveiligheidsmaatregelen.

Door een partnerschap met EHB Fire Protection te vormen, verzekert u zich van een veilige en compliant omgeving voor uw medewerkers, klanten en eigendommen. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken aan een veiligere toekomst.

Kosten berekeningen

Klaar om de kosten van uw brandwerende coating project te weten? Neem nu contact met ons op voor een gedetailleerde offerte.

Meer hulp nodig?

Van kleine objecten tot grote gebouwen, wij bieden een uitgebreide kostenberekening voor alle soorten brandwerende coating projecten. Maar heeft u toch meer hulp nodig of liever telefonisch contact.

Telefoon

+31(0)527-617086
+31(0)6-41323720

Email

info@ehbfireprotection.nl

Adres

Meijerij 1
8302 MV Emmeloord

Verken nieuwe technieken op het gebied van brandwerende innovatie. Maak contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Altijd een vrijblijvend advies over brandvertraging en/of brandwerendheid. U kunt ons ook inschakelen als onafhankelijke partij. We voeren 0-metingen, hechtproeven en eindmetingen uit op verzoek. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Hoe werken wij

Wanneer expertise essentieel is, staan ​​wij voor u klaar.

Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse projecten hebben wij de expertise en vaardigheden opgebouwd om elke opdracht tot een succes te maken. Ongeacht de complexiteit of omvang van het project, wij benaderen elke taak methodisch en gestructureerd. We werken projectmatig en in duidelijk gedefinieerde stappen, zodat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en precies weet wat de volgende stappen zijn. Dit garandeert transparantie, efficiëntie en kwaliteit in elk project dat we voor u uitvoeren.

Advies / Overleg

Wilt u advies over brandwerendheid of brandvertraging?

Ontwerp / Calculatie

Samen ontwerpen en calculatie maken.

Aanbrengen Coating

Bij EHB Fire Protection combineren we onze kennis en ervaring om optimale oplossingen voor onze klanten te bieden.

Inspectie / Certificering

Certificaat van Behandeling
ONZE REFENTIES en producten

Wij leveren ook brandwerende producten.

Dankzij ons uitgebreide aanbod van brandwerende afdichtingsproducten hebben we altijd een oplossing voor uw uitdaging.

Wij maken gebruiken van de volgende fabrikanten en kwalitieve producten